VIG on Tour 2024

25 april 2024

Eind april haalt VIG het succesrecept VIG on Tour weer boven. Al zeggen we voor deze editie  misschien best VIG on Thor. Op donderdag 25 april bezoeken we namelijk drie boeiende bedrijven op Thor Park. Een event dat je zeker niet mag missen!

In december opende de FacThory – de fabriek van de toekomst – haar deuren op Thor Park. Op deze hotspot voor technologiebedrijven vind je een multifunctioneel gebouw met productieruimte, laboratoria, testruimtes en kantoren voor slimme maakbedrijven. De eerste huurders namen reeds hun intrek en kunnen er werken aan nieuwe producten of productieprocessen.

Verderop de straat vinden we Soltech. Zij kunnen van alles een zonnepaneel maken, en die leuze mag je letterlijk nemen. IPV (Integrated PhotoVoltaics) is al lang geen toekomstmuziek meer. Sinds 1989 werkt SOLTECH aan de techniek om zonnecellen te integreren in allerhande esthetische materialen. De technologie staat op punt. De kennis is voorhanden. Hoewel IPV nog heel erg in de innovatiesfeer hangt, zijn ze technisch klaar om de klimaatcrisis op een mooie manier aan te pakken.

Tot slot voorzien we ook een stop bij Vlegel Technology. Het negenkoppige team focust zich op het ontwikkelen van industriële software oplossingen voor de digitale en duurzame fabrieken van morgen. Denk daarbij aan het verhogen van operationele efficiëntie, verlagen van kosten en het optimaliseren van energiegebruik. Dit voor diverse sectoren, waaronder de maakindustrie, machinebouw en zelfs Europese distributiecentra.

Het wordt ongetwijfeld een boeiende avond, waarop je een gezellige ontvangst mag verwachten bij 3 zeer interessante en verschillende bedrijven. De ontvangst en afsluitende receptie voorzien we bij de T2-campus.

Mis het niet en wees er zeker bij op donderdag 25 april. Snel inschrijven is de boodschap, want het aantal deelnemers is beperkt tot 90 personen.

PROGRAMMA

17.15 uur  Ontvangst bij T2-Campus met aperitief
17.45 uur  Verwelkoming door Filip Biesmans, voorzitter VIG
17.50 uur  Opsplitsen in 3 groepen – iedere groep bezoekt beurtelings de 3 bedrijven
18.00 uur  Start rondleidingen
20.15 uur  Netwerkreceptie bij T2-Campus
22.00 uur  Einde

INSCHRIJVEN
Snel inschrijven is de boodschap, want er is een deelnemerslimiet.


Deelname is gratis en voorbehouden voor VIG-leden t.e.m. 2 personen per bedrijf. Niet-leden en 3e personen kunnen zich inschrijven op de wachtlijst en betalen voor een eventuele deelname €45 (excl. btw). Inschrijven – alsook kosteloos annuleren – kan tot en met maandag 22 april 2024. Wie niet of laattijdig annuleert, rekenen we een no-show-fee van €45 (excl. btw) aan.

MET DANK AAN: