Bedrijvengids: wie beheert uw bedrijfspagina?

10 januari 2019

De Genkse bedrijvengids dikt stilaan aan. Toch lanceren we graag opnieuw de oproep om hieraan bij te dragen. In eerste instantie is het van belang dat de persoon / personen die verantwoordelijk is / zijn voor het beheer van uw bedrijfspagina zich registreren. Dat kan via enkele eenvoudige stappen:

Stap 1: Surf naar www.bedrijvengidsgenk.be. Het is de bedoeling dat ieder Genks bedrijf op deze website een pagina krijgt die de verantwoordelijke zelf kan aanvullen en onderhouden.

Stap 2: Ga na of uw bedrijf reeds staat weergegeven.

Stap 3: Verzend een e-mail naar bedrijvengids@genk.be met de contactgegevens (naam en e mailadres) van de persoon/personen binnen het bedrijf die verantwoordelijk wordt/ worden gesteld voor het aanmaken en onderhoud van de bedrijfspagina. Indien het bedrijf nog niet staat weergegeven in het systeem dan dient u ook de naam van het bedrijf, adres en ondernemingsnummer mee te geven.

Stap 4: De Afdeling Economie van de Stad Genk neemt het bedrijf (indien dit nog niet gebeurd was) en de contactpersoon/contactpersonen in het systeem op en laat deze persoon/ personen weten hoe hij/ zijl ze de gegevens van het bedrijf kan/ kunnen aanvullen. Er zal dan een korte handleiding ter beschikking gesteld worden. Er wordt ook de nodige ondersteuning voorzien vanuit de Afdeling Economie. Veel succes!

Alle nieuws