VIG Peterschapsevent

24 oktober 2019

Ken jij jouw collega-ondernemers uit Genk of Zutendaal? Heb je vragen, suggesties of bemerkingen voor de Vereniging Industriëlen Genk of de Stad Genk? En wil je graag in dialoog gaan met het bestuur van de VIG? Noteer dan donderdag 24 oktober zeker in je agenda voor het:VIG Peterschapsevent

Thor Central

Donderdag 24 oktober 2019 - 18u00


De VIG werkte enkele jaren geleden een peterschapsformule uit. Ieder lidbedrijf krijgt een peter-bestuurslid toegewezen, die als rechtstreeks aanspreekpunt fungeert. Een formule waarbij direct en persoonlijk contact centraal staat.

Een formule die reeds haar meerwaarde bewees, maar die we op 24 oktober nog verder willen uitdiepen. Tijdens dit event verzamelen we in Thor Central, om nadien in de kleinere peterschapsgroepen in dialoog te gaan over de thema’s die u als ondernemer uit Genk of Zutendaal aanbelangen. Denk hierbij aan consortiumbewaking, samenwerking met het onderwijs, ontsluiting van industriezones, ontwikkeling van nieuwe bedrijfsruimtes, enzovoort.

Ook de thema’s die jij aanbrengt agenderen we graag! Je kan die thema’s op voorhand doorgeven via vig@vkwlimburg.be, maar je kan ze uiteraard ook op 24 oktober zelf ter aandacht brengen!

PROGRAMMA
18u00 - Ontvangst
18u30 - Verwelkoming door Geert Vermote, voorzitter VIG
18u35 - Korte voorstelling Monizze door Glenn Philips, Accountmanager Monizze
18u45 - Algemeen infomoment van het bestuur naar de leden toe
19u45 - Dialoog in aparte peterschapsgroepen
20u45 - Receptie

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan tot en met maandag 21 oktober. Kosteloos annuleren kan tot en met woensdag 23 oktober. Wie niet of laattijdig annuleert, rekenen we een no show fee aan van 35 euro pp (excl btw).
Deze activiteit staat enkel open voor de leden van de VIG. Per bedrijf zijn 2 personen gratis toegelaten. Vanaf de derde persoon rekenen we 35 euro pp (excl btw) aan.

LOCATIE
Thor Central, André Dumontlaan 67, 3600 Genk

SPONSOR
Voor de VIG Peterschapsbijeenkomst mogen we rekenen op de steun van een aparte eventsponsor. Wij bedanken via deze weg dan ook onze partner Monizze. Zij zullen zichzelf op 24 oktober ook kort even voorstellen aan het publiek.


Schrijf je hier in voor het event: