VIG On Tour: Logistics Valley Flanders & Haven Genk

7 september 2022

VIG On Tour wordt na 2 coronajaren opnieuw van onder het stof gehaald. Reserveer woensdag 7 september alvast in je agenda voor de editie van 2022, want die avond brengen we een uitgebreid bezoek aan Haven Genk en de vroegere Ford-site, oftewel Logistics Valley Flanders.

Na de sluiting van Ford Genk eind 2014 is de immense zone niet lang onbenut gebleven. H.Essers is er al sinds 2019 gevestigd met hun site Dryport, maar ook Genk Green Logistics en Port of Limburg zijn er momenteel stevig aan het ontwikkelen. Zo verrijst er in Genk een multimodaal epicentrum voor logistiek en maakindustrie.

Op woensdag 7 september geven we jullie graag een inkijk op wat er reeds gerealiseerd is op de Ford-terreinen, alsook wat er nog allemaal in de steigers staat voor de nabije toekomst. Daarbij zullen we ook een oversteek per boot maken naar Haven Genk om ook de overzijde van het water te aanschouwen, als deel van het totaalpakket van de gigantische logistieke site aan het kanaal in Genk.

Een ongetwijfeld boeiende avond met een goedgevuld programma. Mis het niet en schrijf je snel in want het aantal deelnemers is beperkt!

PROGRAMMA
17.15u Ontvangst bij kantoor Genk Green Logisitics
17.45u Verwelkoming door Marc Warson, voorzitter VIG
17.50u Toelichting ontwikkeling Fordsite door:
Wesley Mazzei, Group Machiels
Benjamin Hermans, Port of Limburg
Wouter Weltens, H.Essers
18.20u Kort bezoek aan hal Nippon Express
18.40u Kort bezoek aan H.Essers Dryport
19.00u Kort bezoek aan kade Port of Limburg
19.20u Oversteek per boot naar Haven Genk met toelichting Heike Ulburghs, Haven Genk
19.50u Rondleiding Haven Genk
20.15u Rondvaart Albertkanaal + receptie op de Limburgia
21.30u Einde

LOCATIE
Adres en parking: Henri Fordlaan 12A - 3600 Genk

INSCHRIJVEN
Snel inschrijven is de boodschap, want er is een deelnemerslimiet.

Deelname is gratis voor VIG-leden t.e.m. 2 personen per bedrijf. Niet-leden en 3e personen per lidbedrijf betalen €40 (excl. btw). Inschrijven – alsook kosteloos annuleren – kan tot en met maandag 5 september 2022. Wie niet of laattijdig annuleert, rekenen we een no-show-fee van €40 (excl. btw) aan.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: