VIG Winterdrink T2-Campus

6 december 2023

Het einde van 2023 nadert met rasse schreden. Maar vooraleer het zover is, nodigt VIG alle leden nog uit voor een laatste netwerkbijeenkomst van het jaar. Op woensdag 6 december verwelkomen we je graag tijdens ons winterevent bij de T2-Campus.

We nodigen je graag uit in de gezellige setting van de nieuwste ontvangstruimte op de T2-Campus. Community-builder Anneleen Conjaerts ontvangt de VIG-leden die avond met een actuele update van de werking binnen de T2-Campus.

VIG-bestuurder Willem Marneffe zal aan de hand van een praktijkcase
tonen welke samenwerkingen er reeds bestaan tussen de Genkse bedrijven en de T2-Campus. Zo werkt Aperam sinds dit schooljaar samen met de T2-Campus voor vervolgopleidingen voor hun personeelsleden.

Daarnaast voorzien we een korte rondleiding waarin we onder meer een blik werpen op de nieuwe HVAC-opleidingsruimtes. Waarna we de avond afsluiten met een gezellig netwerkmoment met een glas en wat hapjes.

Inschrijven kan vanaf nu via onderstaande knop! Mis het niet!

PROGRAMMA:

17.30 uur  Ontvangst 
18.00 uur  Verwelkoming door Marc Warson, voorzitter VIG
18.05 uur  Introductie T2-Campus door Anneleen Conjaerts, community builder T2-campus
18.20 uur  Toelichting opleidingen Aperam-T2 door Willem Marneffe, Head HR Aperam Genk
18.35 uur  Vrijblijvende rondleiding met inkijk in HVAC-opleidingsruimte
19.15 uur  Netwerkmoment met drank en hapjes
21.00 uur  Einde

LOCATIE:

T2 Campus - Thor Park 8040, 3600 Genk

INSCHRIJVEN:

Deelname aan de winterborrel is gratis voor VIG-leden (t.e.m. 2 personen per bedrijf). Niet-leden en derde personen per lidbedrijf betalen 25 euro (ex btw) pp. Inschrijven – alsook kosteloos annuleren – kan tot en met maandag 4 december 2023. Wie niet of laattijdig annuleert, rekenen we een no-show-fee van 25 euro (ex btw) aan.