Zomerborrel Alice’s Garden

16 juni 2023

Het zomerverlof nadert met rasse schreden. Maar vooraleer het zover is, nodigt VIG alle leden nog uit voor een laatste netwerkbijeenkomst van het voorjaar. Op vrijdag 16 juni verwelkomen we je graag tijdens onze informele zomerborrel in Alice’s Garden, de pop-up zomerbar in het Molenvijverpark.

Deelname aan deze zomerborrel kost 25 euro pp, waarvoor we je tussen 17.30 uur en 19.30 uur drank en wat lekkere hapjes voorzien. Vergeet zeker ook je visitekaartje niet, want we verloten volgens ons Happy Hour-principe een leuke prijs!

Onze structurele partner Volvo Jacobs biedt namelijk 1 van de aanwezigen een demoweekend met een elektrische Volvo XC40 of V40 aan. Een leuke ervaring en kennismaking met de elektrische Volvo-modellen die je dus kan winnen!

Heb jij zin om samen met je collega-ondernemers het weekend in te zetten, gepaard met een fris drankje en een hapje? Met daarbovenop de kans om een demowagen te winnen voor een weekend? Aarzel dan niet en schrijf je snel in via onderstaande inschrijfknop!

PROGRAMMA

17.30 uur Start informele borrel met drank en kleine hapjes
18.30 uur Verloting demowagen Volvo Jacobs
19.30 uur Einde

INSCHRIJVEN

Deelname aan de zomerborrel bedraagt 25 euro pp (ex btw). Inschrijven – alsook kosteloos annuleren – kan tot en met woensdag 14 juni 2023. Wie niet of laattijdig annuleert, rekenen we een no-show-fee van 25 euro (ex btw) aan.