Consortiumbewaking Genk: Remote Video Solutions

28 oktober 2020

Sinds geruime tijd staat Securitas in voor de Consortiumbewaking Genk. Elke nacht, 7/7, zijn zij permanent aanwezig op onze Genkse industrieterreinen tussen 22u00 en 06u00. Naargelang de opdracht voeren zij verschillende preventieve controles uit en verzorgen zij de alarmopvolging van de aangesloten bedrijven.

De afgelopen jaren heeft Securitas heel wat geïnvesteerd in het zoeken naar innovatieve cameraoplossingen. Met de oplossing ‘Remote Video Solutions' (RVSGo) combineren ze mens, middel en technologie om zo in te spelen op de specifieke behoeften van hun klanten én om hun waardevolle zaken (materiaal, vloot, goederen, …) permanent te beveiligen.

Remote Video Solutions (RVSGo) is absoluut geen vervanging van de bestaande Consortiumbewaking, maar een aanvullende en versterkende oplossing voor Genkse bedrijven die op zoek zijn naar dergelijke bewaking. Technologie kan het menselijk aspect namelijk nooit vervangen. De combinatie is echter wel een meerwaarde!

In het filmpje hieronder krijg je alvast wat meer duiding over Remote Video Solutions. Voor extra info en vragen kan je steeds terecht op de website van Securitas. Of kan je je rechtstreeks richten tot Erwin Rousseau – Sales Coach Vlaanderen bij Securitas – via erwin.rousseau@securitas.be of 0477/800.768.


Alle nieuws