Jaarlijks overleg VIG - burgemeester/schepenen #Genk

13 juni 2023

Iedereen kent VIG van de boeiende netwerkmomenten, maar ook achter de schermen zijn we steeds actief in het belang van onze lokale ondernemers en bedrijven. Gisteren maakte ons bestuur dan ook tijd voor een uitgebreid overleg met de burgemeester en enkele schepenen. Hierbij gingen we dieper in op een boel relevante thema's voor Genkse ondernemers, zoals: tewerkstelling, kinderopvang, onderwijs, verkeersveiligheid, mobiliteit, ruimte, waterstof, warmtenetten, windmolens, en nog zo veel meer.

Een interactieve bijeenkomst die langs beide partijen als succesvol werd ervaren. Op naar een verderzetting van de goede samenwerking tussen Stad Genk en VIG, in het belang van de lokale bedrijven! Het nuttige van de vergadering werd ook gekoppeld aan het aangename. Dit in de vorm van een lekkere lunch bij Hotel Stiemerheide.

Dank aan de delegatie van de stad: Anniek Nagels, Wim Dries, Toon Vandeurzen, Alessandro Cucchiara & Yilmaz Kurtal

Maar uiteraard ook aan de gedreven krachten van ons VIG-bestuur: Leen Wetsels, Sofie Hiemeleers, Marc Warson, Stefan Maussen, Willem Marneffe, Wouter Weltens, Wesley Mazzei, Dirk Meuwissen, Luc Akkermans, Bernd Bormans & Ruben Grauls

Alle nieuws