Lijsttrekkersdebat Genk

7 oktober 2024

De Europese, Federale en Vlaamse verkiezingen liggen net achter ons, met toch enkele opvallende resultaten. Ook dit najaar staat er met de gemeenteraadsverkiezingen weer een belangrijk keuzemoment voor de deur. Een gelegenheid die VIG en Unizo Genk aangrijpen voor een lokaal lijsttrekkersdebat rond actuele thema’s voor ondernemers in Genk. Reserveer nu al maandag 7 oktober in je agenda!

Dit najaar zullen de gemeenteraadsverkiezingen in Genk ongetwijfeld een actueel gespreksonderwerp worden. Uiteraard leggen zowel de kiezers als partijen en politici hun eigen accenten, maar met VIG en Unizo Genk leggen we de focus op de thema’s die het bedrijfsleven aanbelangen. Het belastingenbeleid, mobiliteit en bereikbaarheid van de bedrijven, ruimte om te ondernemen, een bruisende handelskern… Het zijn maar enkele voorbeelden die de revue zullen passeren.

Dit politieke debat – met moderatie door Noël Slangen – mag je als Genkse ondernemer dan ook niet missen! We nodigen je nu dan ook al graag uit om er bij te zijn. Via het inschrijvingsformulier kan je zelf thema’s aanleveren die we dan zullen voorleggen aan de verschillende partijen.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen vervalt dit jaar de stemplicht, maar met dit debat willen VIG en Unizo Genk het belang van iedere stem extra benadrukken. Met jouw stem beslis je mee over het beleid in Genk voor de komende 6 jaar. Een keuze die je niet mag laten liggen. Voor wie je moet kiezen? Daarover kan je je laten informeren tijdens ons debat.

PROGRAMMA
18.45 uur
Ontvangst
19.15 uur
Verwelkoming door Filip Biesmans (voorzitter VIG) en Luca Bruno (voorzitter Unizo Genk)
19.30 uur
Lijsttrekkersdebat
                - Alessandro Cucchiara, lijsttrekker Vooruit-Groen
                - Gaby Colebunders, lijstrekker PVDA
                - Zuhal Demir, lijsttrekker N-VA
                - Wim Dries, lijstrekker CD&V
                - Chris Janssens, lijstrekker Vlaams Belang
21.00 uur
Netwerkreceptie

INSCHRIJVEN

Deze activiteit is gratis voor leden van VIG en Unizo Genk t.e.m. 2 personen per bedrijf. Niet-leden en derde personen betalen 35 euro pp (ex btw). Inschrijven – alsook kosteloos annuleren - kan tot en met donderdag 3 oktober 2024. Wie niet of laattijdig annuleert, rekenen we een no-show fee aan van 35 euro (ex btw).

LOCATIE
Thor Central – André Dumontlaan 67, 3600 Genk